12.29.2011

2011 - "Bodi ti, bodi to kar si!" (Organski robot?)

"Bodi ti, bodi to kar si (in srečen boš)", takšne in podobne umotvorbe lahko pogosto zasledimo kot nekakšen 'moder' napotek ali nasvet, 'globoko' misel ali nekaj v tem stilu. Poglejmo v samoiskrenosti: To je popolno samoslepilo in 'pranje' možganov, saj ljudje ravno s svojimi navadami, principi in obnašanjem, kot jih imamo sedaj, povzročamo, dovoljujemo in podpiramo vse zlorabe in hudodelja na tem svetu, s katerimi potem drug drugemu povzročamo fizično trpljenje, da metafizičnega niti ne omenjam. Vojne, lakote, revščina, bolezni, onesnaževanje... Vsi pripomoremo s svojimi vsakdanjimi ravnanji k ohranjanju sistema zlorab življenja. Zaenkrat je še malokdo toliko samoiskren, da razume in si prizna samoodgovornost do lastnih dejanj, razmišljanj, ravnanj in čustvenih reakcij. To je le prvi korak samoiskrenosti in samokorekcije. Ljudje pa se še bolj od tega slepijo pred dejstvom, da vsi enakovredno sodelujemo pri ustvarjanju te realnosti in smo za to zanjo enakovredno odgovorni. To pomeni, da smo vsi odgovorni za vojne, lakote, revščino in ostale zlorabe življenja, pa čeprav se mogoče te ne nahajajo v polmeru metra in pol od našega telesa. Mogoče je to povprečno polje zanimanja človeškega organskega robota, ampak sistem se podira, svet propada, za to smo zaslužni ljudje in če se bomo še naprej slepili s takšnimi kvazi 'modrostmi', ki to niso, kot je tale zgoraj omenjena, potem bomo še naprej ostali takšni kot smo, organski roboti, dokler nas ne bo začelo nekaj pošteno klestiti po glavi, da bi mogoče vsaj malo v nas prebudilo samoiskrenost, ki je nujna za to, da uvidimo, da se moramo vsi spremeniti in narediti samokorekcijo ter si odpustiti vse pretekle ego-prakse, iz katerih so nastale vse zlorabe življenja. Edino tako bomo lahko skupaj začeli živeti po principu kar je praktično Najboljše za Vse Življenje v Enosti in Enakovrednosti.

Bi morilcu rekli, naj bo to kar je, ker bo tako 'srečen'? Bi to rekli revežu? Kaj pa bolnemu človeku? Pijancu? Pretepaču, mentalnemu bolniku? Zasužnjanemu delavcu? Pohlepnemu kapitalistu? Vojakom? Zafrustriranemu in preobremenjenemu zdravniku? Skorumpiranemu politiku? Podložnemu verniku z 'opranimi' možgani? Poštenemu delavcu, ki ga vsi izkoriščajo? Naj vsi kar ostanemo takšni kot smo, in vse bo OK in vsi bomo srečni? Lepo vas prosim! Sam jim raje pomagam spoznati in uporabljati samoiskrenost, ker z njo dobimo moč samodirekcije in samokorekcije, s čimer postanemo enakovredno in samoodgovorno živo bitje, ki podpira natančno to, kar je praktično najboljše za vse in se ne pusti zasužnjiti lastnim slepilnim čustveno-mentalnim energijam. Kdor podpira karkoli drugega, podpira zlorabo življenja in bo za to ustrezno obravnavan.

Uporabite samoiskrenost in postanite samodirektivni! Samoodpuščanje in samokorekcija sta nujni za vsakogar izmed nas, razen če ste se že dokončno odločili podpirati in stati za zlorabami življenja. Potem vas čaka karmično trpljenje. Vse ostale pa zabaven proces praktičnega prerojevanja samega sebe v živo bitje, ki praktično skrbi za dostojnost, enakovrednost in zabavnost vsega življenje in to pokaže in živi z vsakim svojim dihom in izgovorjeno besedo. Pridruži se Destonijcem in pusti za sabo vse zlorabe in debilnosti ter umotvorbe po sistemu "Bodi ti, bodi to kar si! (Organski robot!)". Postani raje življenje, popolnoma samodirektivno živo bitje, ki se vedno ravna po principu kar je praktično Najboljše za Vse.

Sliši se enostavno, ampak vsi smo še podvrženi lastnim sprejetim in dovoljenim miselnim in čustvenim vzorcem, skozi katere se odvračamo od tega, kar je praktično najboljše za vse. Zato je za lastno preobrazbo v samoodgovorno in samodirektivno živo bitje potreben proces samoiskrenosti, samoodpuščanja in samokorekcije. Pridruži se nam na forumu in ostalih straneh, skupaj gre lažje in hitreje:

Desteni
Desteni Forum
Desteni Slovenija
Destonians Social Network

Picture from http://desteniartists.blogspot.com/