1.19.2013

Dan 54

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil želeti/hoteti druge prepričevati k apliciranju in delanju procesa in se s tem izmikati temu, da se posvetim samemu sebi in se apliciram sam. Kadar opazim in se zavem, da hočem/si želim druge prepričevati k apliciranju in delanju procesa - se ustavim in diham. Zavedam se, da s tem iščem uteho v drugih, da bi se za njimi skrival in se z njimi družil in imel občutek, da skupaj delamo proces in da tako tudi sam napredujem. Obvezujem se, da se bom vedno obrnil k sebi in k lastni aplikaciji in si ne dopuščal skrivati se za drugimi. Obvezujem se, da bom željo/hotenje po tem, da bi drugi delali proces obrnil vase in se apliciral sam.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da želim konec druženja/pogovora z ljudmi, prijatelji, znanci zaključiti tako, da se ne bom nikomur zameril in da bom pustil prijazen/dober vtis. Kadar opazim in se zavem, da se nekomu nočem zameriti in da želim pustiti dober vtis – se ustavim in diham. Zavedam se, da s tem dajem strahovom in želji po sprejemanju večji pomen od življenja in tega, kar je najboljše za vse. Obvezujem se, da ne bom več deloval iz strahov pred ne-sprejemanjem in želja po sprejemanju, namesto tega bom pogovore/druženje zaključil, ko bodo ti energetski in ne bodo imeli posebnega zdravorazumskega smisla in odstranil svoje reakcije in želje po ohranjanju le-teh.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil definirati, dojemati suhe ženske v hlačnih nogavicah kot seksi, privlačne in si ob tem ustvarjati občutek poželenja, ter se predajati želji po tem, da jih opazujem in si ob tem ustvarjam še več poželenja. Kadar opazim in se zavem, da se je v meni pojavila želja po pogledu proti ženski in nje opazovanju/sledenju s pogledom – se ustavim in diham. Zavedam se, da v tem trenutku določam, ali bom dal večji pomen energiji kot želji/poželenju in se obrnil za žensko, ali pa bom stal zase kot življenje. Obvezujem se, da se ne bom več obrača za ženskami zaradi občutka poželenja/privlačnosti, namesto tega se bom samo-direktivno usmeril v dihu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar