2.10.2013

Dan 59

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah, da me bo partnerka zapustila.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti strahu pred samo-odgovornostjo in tem, da sem sam.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah biti samo-odgovoren in sam skrbeti zase.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti strahu pred samo-odgovornostjo in tem, da sam skrbim zase.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil samo-odgovornost in to, da sam skrbim zase, definirati/dojemati kot nekaj težkega, napornega, groznega in to povezovati s strahom pred preživetjem.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil pripeti negativen energetski naboj besedi samo-odgovornost in temu, da popolnoma sam skrbim zase. Vidim in spoznal sem, da besedo samo-odgovornost povezujem s samoto, osamljenostjo, to pa posledično s strahom pred preživetjem.

Obvezujem se, da besedi samo-odgovornost ne bom več pripenjal negativnega energetskega naboja in jo ne bom več povezoval s samoto, osamljenostjo in strahom pred preživetjem. Namesto tega bom samo-odgovornost apliciral kot fizično usmerjanje samega sebe po zdravem razumu, kjer si izpisujem in odpuščam vzorce in emocionalne reakcije ter se praktično usmerjam v dihu skozi vsakdanje opravke, ki jih bom usmerjal v to kar je najboljše za vse.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah, da bom ostal brez denarja.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti strahu pred tem, da bom ostal brez denarja.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah, da ne bom uspešno zaključil šolanja in da bom moral vrniti štipendijo.

Odpusti si, da si nisem dovolil odpustiti strahu pred tem, da ne bom uspešno zaključil šolanja in moral vrniti štipendijo.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah odpora in strahu do opravljanja faksa, ki sem ga doživljal med faksom in hkrati si odpustim, da sem sprejel in si dovolil, da me je strah, da takšnih čustev, strahu in napora ne bom zdržal, če se bo spet pojavil. Spoznal sem in zavedam se, da si lahko vsakršna čustva in strahove odpustim in odpravim s samo-odpuščanjem in tudi prosim za pomoč Destonijce, kadar jo potrebujem.

Odpustim si, da si nisem dovolil odpustiti strahu pred tem, da bom spet zapadel v strah in čustveno agonijo ter odpor do faksa med opravljanjem le-tega.

Obvezujem se, da bom prevzel odgovornost za vsakršen strah, odpor in čustveno reakcijo do in med opravljanjem faksa in jo takoj izpisal in odpustil ter odpravil, če pa se bo ponavljala, pa bom prosil za pomoč.

Ni komentarjev:

Objavite komentar