11.24.2011

2011 - VOLITVE?

Tudi vsi politiki so v kapitalizmu vedno obsedeni le z denarjem in dobičkom, pri čemer se nihče nikoli ne vpraša, zakaj sploh podpiramo sistem, kjer denar temelji na dolgu in profitu, če to vedno vodi le v pohlep in zlorabo življenja?
Pravila denarja ustvarjamo ljudje sami in dokler ljudje ne bodo v samoiskrenosti spoznali, da je za dejansko Dostojno Življenje Vseh potrebno spremeniti lasten princip delovanja in s tem tudi denarni sistem v takšnega, ki je praktično naboljši za vse, ne bo nikoli nič drugače, le slabše.

Kdor resnično želi odpraviti probleme in zlorabe bo razumel, da sta za to nujni samoiskrenost ter samokorekcija vsakega izmed nas, da postane varuh Enakovrednosti Življenja in da se nauči živeti po principu kar je Praktično Najboljše za Vse Življenje. Za to pa so potrebni pogum, odločnost, vztrajnost in složno skupinsko delo. Le tako bomo lahko dosegli vpeljavo Enakovrednega Denarnega Sistema, kjer bo denar temeljil na Enakovrednosti Življenja samega, namesto na dolgu, s čimer bomo zagotovili praktično trajnostno spremembo medsebojnih odnosov in s tem v praksi pokazali, da nam je dejansko mar za Življenje.

www.equalmoney.org

Ne nasedaj političnim zavajajočim farsam. Pridruži se samoiskrenim ljudjem, ki s svojim praktičnim zgledom dokazujemo, da z dejanji podpiramo Življenje in to kar je Praktično Najboljše za Vse Nas.


www.destonians.com

Postani en glas za Enakovrednost Življenja in Enakovredni Denarni Sistem. Ne zaprevljaj ga za prelaganje odgovornosti...

PRAKTIČEN NASVET: Prečrtaj volilni listek in dopiše svojo možnost: "Sem EN glas za Enakovrednost Sveta/Enakovredni Denarni Sistem!" in se nanj samoodgovorno podpiši. Sveta ne bomo spremenili z nasiljem in obtoževanjem, ampak s samoodpuščanjem, samokorekcijo in na demokratičen način - en človek en glas - kjer en glas pomeni en Praktičen Zgled človeka, ki vedno stremi k temu, kar je Najboljše za Vse Življenje.

3 komentarji:

  1. Jaz bom verjetno zaenkrat oddala glas za UTD/BIG - kot vmesni korak. Kakor hitro pa bo EMS pripravljen za dejanski nastop, pa ima tudi moj glas.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi dobra ideja, UTD/BIG bo vmesni korak pred vpeljavo EMS.

    OdgovoriIzbriši
  3. Včeraj sem na Prešernovem trgu v Ljubljani opazil stojnice političnih kandidatov in jim izročil zgibanke z informacijami o Enakovrednem denarnem sistemu.

    OdgovoriIzbriši