2.04.2012

2012 - "Poglej ... edn sam kurca Desteni. Kaj porečeš?"

"Poglej ka sm zasledil na netu. Edn ko ze eno leto sam kurca Desteni. Kaj porečeš?"

Veliko Desteni haterjev (nevoščljivcev) obstaja, večinoma precej emocionalno reagirajo in so sovražno nastrojeni. V bistvu so ponavadi v nekam stanju obsesije, ker večino svojega časa namenijo temu, kako bi diskreditirali Desteni in napletajo laži itd., večina jih sploh nikoli ni sama raziskala skupine in tega kaj dejansko počnemo. Več nasprotnikov je že tudi prišlo na Desteni farmo na obisk in so potem videli svoje zablode in so sedaj Destonijci.

Najbolj pomembno je, da si ti sam vedno samoiskren in da vedno sam raziščeš kaj je res in kaj ne. Če se boš zanašal na nek zunanji vir in na to kaj drugi govorijo, potem ne boš nikoli vedel, kakšne so stvari v resnici. Vse kar te zanima pa lahko kadarkoli tudi vprašaš na forumu.

Jaz že 2 leti konkretno sodelujem v skupini in sem tudi prisoten in imam vpogled v vse skupne pogovore, tudi na farmi sem bil cel mesec in točno vem, da so vsi očitki nekih Desteni skeptikov, ki sem jih kdajkoli zasledil, popoln nesmisel, kar samo kaže njihovo lastno nesposobnost samoiskrenosti oz. njihovo ignoranco, ker si ti ljudje enostavno dopustijo biti obsedeni z lastnimi občutki in strahovi, s katerimi si potem onemogočajo, da bi sami raziskali in preizkusili stvari, ki jih izvajamo Destonijci.

Smisel procesa je, da se osredotočiš na lasten proces in da se naučiš biti samoiskren in delati stvari praktično tako, kot je najboljše za vse življenje. Če pogledaš nekega nevoščljivca ali pa Desteni skeptika boš videl, da so v glavnem nesposobni pogledat nase samoiskreno in govorit o svojih občutkih, strahovih in mislih, ampak bodo samo branili in zagovarjali svoj ego in se osredotočali na Desteni kot na neko zunanjo entiteto, ki jo napadajo, ker se na nek način počutijo ogrožene. Je pa vseeno kul, ker se ravno zaradi njih lepo vidi, kako učinkovita so Desteni orodja pri vzpostavljanju samodirekcije v smislu tega, kar je najboljše za vse. Oni so še vedno popolni sužnji svojega ega = svojih strahov, predsodkov, občutkov in idej.

To je to, lahko pa vprašaš še na forum za mnenje drugih.

2 komentarja:

  1. Spremeni prosim "kurca" v "kritizira",da ne bo vulgarno in dodaj še link, da si ljudje lahko pogledajo: http://destenicult.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo link, si ga dodal sam, Destonijci ne promoviramo ravno povezav, ki so sovražno nastrojene. Glede kurca je pa tako, da je to odličen primer, kako smo se ljudje omejili na definicijo besed po principu dobro-slabo, lepo-grdo itd. To ne obstaja, nobena beseda ni grda ali vulgarna, takšna je zato, ker jo ljudje sami tako definiramo, kar pa je naša lastna umska zabloda. Bom pustil za primer :)

    OdgovoriIzbriši