6.12.2012

Junij 2012 - Dan 18 - Nov začetek

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil obsojati samega sebe kot neuspešnega in manjvrednega, ker sem za dalj časa prenehal pisati spletni dnevnik.

Odpustim si, da nisem vedno pisal spletnega dnevnika za podporo mojega procesa samo-iskrenosti in samo-korekcije, ker sem želel biti zgleden in se bal izgubiti občutek pripadnosti skupini.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil ločiti se od pripadnosti in iskati ta občutke drugje, namesto da bi spoznal in se zavedal, da že pripadam vsemu kar je tukaj.



Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil verjeti, da nimam o čem pisati.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil ustvariti odpor do pisanja, ker sem pisanje označil kot dolgočasno, neučinkovito in nepotrebno.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil pisanje označiti kot dolgočasno, neučinkovito in nepotrebno.




Odpustim si, da si nisem dovolil spoznati in razumeti, da je dolgočasje le samo-ustvarjen umski konstrukt, ki nastane ob pomanjkanju občutkov in misli, ker um neprestano išče stimulacijo za proizvajanje občutkov, misli in energije za svoj obstoj.

Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil hiteti s pisanjem in biti površen, zato da bi čim prej končal in lahko počel 'bolj zanimive' stvari.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil označiti pisanje kot nezanimivo, ker ob njem ne doživljam občutkov, vznemirjenja.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil označiti stvari, ob katerih doživljam občutke/vznemirjenje kot zanimiv, namesto da bi spoznal in razumel, da si vse te občutke ustvarjam sam in da se s tem omejujem in odžiram energijo telesu.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil živeti in ustvarjati polarnost 'zanimivih' in 'nezanimivih' občutkov, namesto da bi se nehal omejevati z občutki in se zavedal popolnosti samega sebe v vsakem vdihu in izdihu.
Odpustim si, da sem sprejel in si dovolil verjeti, da moram čim prej poiskati bistvo umskega konstrukta in si odpustiti samo to, s čimer bom ustavil tudi vse kar sodi zraven, namesto da bi spoznal in razumel, da si moram izpisati in odpustiti vsako točko umskega konstrukta.
Odpustim si, da si nisem dovolil vzeti dovolj časa za to, da bi temeljito in učinkovito izpisoval umske konstrukte.

2 komentarja: