4.27.2011

2011 - Kaj je življenje? Z zgledom do denarja!

Ljudje si mislimo, da vemo, kaj je življenje. To je zato, ker preveč mislimo. Sistemi se od življenja razlikujejo predvsem po omejeni definiranosti, zatorej se življenja ne da definirati. To pomeni, da je življenje vse - vse kar ni sistem. Življenje obstaja v enosti in enakovrednosti. Egoizem je sistem, ki izkjučuje, ki se loči, ki ne obravnava vsega Enakovredno in Enostno, kakor Življenje. Ego še samega sebe ne obravnava enostno in enakovredno...

Življenje se zaveda svoje Enosti in Enakovrednosti, zato se ne ločuje. Življenje se vedno ravna po principu: Kar je Najboljše za Vse, je Najboljše za Vsakega Posameznika.
Življenje je vedno praktično.
Življenje je vedno samo-odgovorno in samo-iskreno.
Življenje ni odvisno in ne potrebuje namena, ker razume svoj smisel, s tem ko izpolnjuje princip življenja: Kar je Najboljše za Vse, je Najboljše za Vsakega Posameznika.
Življenje je vir energije, zato od nje ni odvisno.
Življenje obstaja zgolj in samo v trenutku sedanjosti, v fizični stvarnosti, v dihu človeka. Kdor se ne zaveda svojega dihanja v vsakem trenutku, se obseda z egoizmom. Ego je sistem, ki izniči življenje in izčrpava življensko energijo zgolj zato, da se lahko ohrani kot sistem.

V vsakem trenutku diha si določamo usodo, kjer lahko praktično ravnamo po principu Kar je Najboljše za Vse, ali pa nam to spodleti, ker si dovolimo, da se obsedemo z egoizmom. To je zadnje življenje za vse egoistične sisteme, kot smo mi - ljudje. S smrtjo sistemov se rodi Življenje in življenje je edino, ki zdrži preizjušnjo časa. Spoznaj se, človek! Življenje ti nikoli ni bilo usojeno, ker se ga ne da izboriti. Življenje moraš postati z lastno voljo in zgledom, zato pokaži z vsakim dihom, kdo si! To je človekova zadnja priložnost. Vsak dan je sodni dan, dokler smrt ne izniči egoizma! Kdo si drzne postati življenje?

Pridruži se skupini Desteni pri uveljavljanju življenja na vseh področjih obstoja. Spoznaj praktične principe za dostojno življenje vseh na Zemlji in praktično pomagaj pri ustvarjanju sveta brez zlorab in trpljenja, z lastnim zgledom. Postani živ dokaz svoje zmožnosti delovanja po principu Enosti in Enakovrednosti, ter kar je praktično najboljše za vse in si prisluži denarno svobodo in finančno neodvisnost!

Kje, kako, zakaj?

www.desteniiprocess.com
www.equalmoney.org
www.desteni.si
www.desteni.co.za

1 komentar:

  1. Blaž bravo, odlično si pojasnil razliko med življenjem in egoističnimi sistemi!

    OdgovoriIzbriši